About

The Author

physically..
  • male | single & available
  • net rider & spam cleaner
  • i prefer to stay as anonymous blogger..
"its bout the contents, not the author"

websites activities..
    • html - for clients
    • wordpress selfhosted - some corporate sites | i'm also a founder of a community site with some active contributors (sorry can't mention it here)
    • forum - admin for 1 of a forum that still exist, while others were R.I.P..
    • blogspot - since 2004 been testing, building some blogs, tutorials sites, then i started a community site since 2007 and later in 2010 migrate the blogspot to WordPress.. but here at mindloading is an another personal blog of mine..

    polisi blogging..
    aku anti dan taknak copy paste & share contents sampah seperti ↓ ..
    • cerita artis kawen dgn org itu, org ini, pedulik kan lah kau sibuk pehal ? ..
    • kisah perempuan itu nampak lurah buah dada, perempuan ini nampak seluar dalam, dan segala cerita bangang yg sepertinya, spt top Malaysian blog tu..
    • artis sipolan buat giwomi / muka itik / muka tembok, serta yg takde faedah seumpanaya..
    • kisah orang rogol 300 ekor ayam, kisah budak 7 tahun main dgn pompuan, serta kisah² hina & aib org lain yg tak patut didedahkan..
    • segala cerita lucah ringan atau lucah melampau yang lain termasuk kisah sejenis, dua jenis, serta berbagai jenis dia balun..
    • download cerita / drama / raja lawak / rojak lawak, serta yg membuang masa sepertinya.. (nak tgk sila cari dlm yu-tiyub)..
    • juga kisah atau cerita artis putus chenta, artis bercerai, artis skandal, bla bla blaa.. ishh peliss..
    aku share contents hanya yang aku rasa bermanfaat kepada manusia, anda dibenarkan copy & paste contents dari site ini, (kalau sudi bagi backlinks ke site ni lagi baik, tak bagi pon takpe tadakhal).. asalkan ia memberi manfaat kepada pembaca anda dan downline anda semua.

    penafian..
    1. Sekiranya terdapat kesilapan penyampaian isi kandungan dalam site ini, khususnya dalam topik² keagamaan, kesalahan ayat Al Qur'an atau Hadis maudhu' / dhaif sila beri komen direct ke topik tersebut.. supaya dapat diperbetulkan.. insyllh.
    2. Andai ada hak cipta anda yang terlarang berada dalam site ini, sila beritahu atau hubungi, kami akan segera mengeluarkannya.
    3. Contents & images yang dipaparkan dalam site ini ada diberi credit di akhir post, kecuali hak milik site ini sendiri.

    test..
    soalan - manakah di antara keywords berikut yang membawa visitors datang ke blog anda, dan anda sukakannya..?
    1. artis si fulan bercerai talak tiga
    2. raja kepada maharaja lawak
    3. doa taubat astaghfirullah
    jawapan ↨ :
    1. janganlah sampai kita dpt dosa free² sebab keyword (blog's post) kita yg menarik visitors kita dtg untuk baca kisah mengumpat hal sifulan sifulan.. lepas tu diorg share pulak post kita ke fb, twitter.. aduhh banyak pembaca downline dpt saham dosa dari post kita.. waiyazubillah..
    2. janganlah kita umpan & ajak visitors dtg untuk baca citer² atau tonton yu-tiub² tak berpekdah, melalaikan mereka dari mengingati Allah dan membuatkan mereka tak solat, dok layan contents mcm tu..
    3. beruntunglah andai visitors yg dtg ke blog anda tu mereka dapat manfaat walau hanya sedikit dari info yg anda share, itu jauh lebih baik dan semoga menjadi saham akhirat anda nanti, insyllh..

    No comments:

    Powered by Blogger.