Download eBook Percuma Rahsia Sedekah - Bina Kekayaan Dengan SedekahDownload ebook (format PDF) Rahsia Sedekah yang diberikan percuma oleh pihak penerbitnya (lihat isi kandungannya nanti). Penulisnya ialah (Allahyarham) Zahidan Abd Aziz, telah meninggal dunia kerana penyakit. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya, ameen.. Beliau juga pernah menulis beberapa buah yang berkaitan rezeki, antaranya;
  • 101 Kehebatan Rahsia Sedekah: Sedekah Dahulu Sebelum Kaya
  • Frekuensi Kaya
  • Rahsia RezekiPenulis (Allahyarham) dilihat cenderung berkongsi bab bagaimana kita dapat menjemput rezeki melalui penulisan buku²nya di atas, termasuklan eBook percuma Rahsia Sedekah - Rahsia Membina Kekayaan Dengan Bersedekah ini.

Bagi pihak penerbitnya pula, mereka memberi buku ini secara percuma (anggaran nilainya ialah RM20) supaya ia dapat dijadikan sedekah jariah buat penulis itu sendiri, insyaAllah, semoga Allah menerima perkongsiannya ini sebagai ilmu yang bermanfaat untuk kita.

Download eBook Rahsia Sedekah

Anda boleh share semula ebook Rahsia Sedekah itu ke blog, whatsapp, telegram atau social media anda supaya semoga pahala arwah terus berjalan, insyllh..

No comments:

Powered by Blogger.