Penafian

(Disclaimer)

Segala artikel yang dikongsikan dalam laman (site) ini adalah pendapat kami semata², berdasarkan apa yang diterima oleh kami sebagai ilmu pengetahuan dari sumber pembacaan, majlis² ilmu, para ilmuan secara langsung atau tidak langsung. Oleh itu ianya tidak boleh dijadikan sandaran, hujah atau sumber rujukan bagi permasalahan berbangkit.

Artikel² yang dikongsikan dalam laman (site) ini juga hanyalah sebagai sumber rujukan bagi diri kami sendiri sahaja, supaya sebahagian dari ilmu yang kami perolehi tidak hilang dari ingatan. Juga supaya kami dapat 'refresh' kembali apa yang kami telah perolehi atau belajar dari majlis² ilmu secara tidak rasmi. Artikel² di dalam laman (site) ini mungkin juga boleh dikongsikan sebagai bahan rujukan tidak rasmi, atau sekadar bertukar² pengetahuan atau pendapat dengan kami.

Sebahagian dari artikel di dalam laman (site) ini mungkin bersumberkan dari laman (site) luar dan ada disertakan 'kredit' kepada sumber asal tersebut dengan pautan (link)nya pada akhir artikel. Sekiranya ada mana² pihak yang merasakan kami ada mengambil salinan artikel asal dari sumbernya tanpa kredit (secara sengaja atau tidak), mohon menyatakannya pada ruangan komen di post berkaitan berserta bukti sumber asalnya sekali, kami akan kredit kepada sumber asalnya. Atau sekiranya pihak empunya artikel asal tersebut tidak mahu salinan artikelnya disiarkan dalam laman (site) ini walaupun dengan kredit, boleh minta pihak kami memadamkannya.

No comments:

Powered by Blogger.